laden
Loading...

 

 

Cookies
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden kunnen cookies worden geplaatst. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen via uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan meer optimaal werkt.
Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies beginnen, zie de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

beveiliging
Wij nemen maatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beveiligingsmaatregelen. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:
• Toegang tot persoonsgegevens wordt bekeken met een gebruikersnaam en wachtwoord
• Wij maken gebruik van verbindingen met SSL-laag


Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af ​​te handelen, inclusief garantie. Twee jaar voor de beschreven nog maximaal. De gegevens worden documenten, tenzij er een wettelijke verplichting vereist (de fiscale bewaargegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen gegevens omgaan met dat deze derden op een betrouwbare van veilige manier met uw. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te bespreken, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Inzage en wijziging van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid van informatie over inzage en wijzigingen in (van verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via gegevens gegevens.
U kunt ons ook een verzoek sturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een ​​​​export op te vragen voor gegevens met uw toestemming, van verwerkingsgegevens dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten voorkomen.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij vragen om u te voorkomen. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens aan een cookie, dient u een kopieën van het cookie in issues mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens kloppen, kunt u ons aanvragen om de gegevens te wijzigen van te verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

automot

ambachtsring 26

1969 NH Heemskerk

tel: 06-19446556

 

Klikgedrag en bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Het tijdstip van de browser van een bezoeker, worden geregistreerd en gebruikt voor analyses van gebruik- en klikgedrag op de website. tevens wij helpen de werking van de website.

Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niez aan derden gemaakt.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt bekend niez meegegeven. De informatie wordt naar en door Google opgeslagen op servers van Google.

Lees het privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden, om rapporten over de website te kunnen verstrekken. Google kan deze aan derden verstrekken indien u deze informatie verplicht, of voor deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

 

Facebook
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina's te promoten Facebook adverteren van delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Leest u de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.
Cookiebeleid - Gebruik van cookies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website [en / of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te gebruiken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg.
Advertentienetwerken
Wij maken geen gebruik van advertentienetwerken.



AutoMot.NL
0619446556
1969 NH Heemskerk, Ambachtsring 26
info@automot.nl